Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Vulpea vicleana


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Vulpea vicleana

Un joc extrem de interesant si de dragut in care tu va trebui sa incerci sa pastrezi oul intact deoarece vulpea foarte vicleana asteapta sa serveasca pranzul.

Ce vei avea tu de facut… va trebui sa pui la cale o strategie extrem de bine gandita si sa spargi pietrele in asa fel incat ouale sa nu pice de pe capitele de fan.

O sansa extrem de buna si de frumoasa sa iti pui la contributie mintea si sa gasesti idei noi si inovative in aceste jocuri cu ferme.

Nu este deloc greu jocul, insa va trebui sa nu iei o decizie rapida si pripita, pentru ca in acel moment vei alege o decizie gresita iar oul va pica de pe capita de fan. Daca va ajunge pe sol sau pe una dintre pietre oul se va sparge iar vulpea vicleana va veni sa serveasca masa.

Stabileste de la bun inceput ce piatra doresti sa alegi prima data, insa in acelasi timp gandeste-te si la mutarea urmatoare. Insa nu uita ca acest joc se joaca pet imp, iar daca nu te vei incadra in timp vei pierde acest nivel si va trebui sa o iei de la capat.

Multa bafta si distractie placuta.

Instructiuni:

Va trebui sa spargi cu cioncanul pietrele in asa fel incat ca oul sa nu pice pe ciment. Acest joc se joaca doar cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 1,893 ori!


Game Categories

Comments Closed