Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Vaca si soricelul pe motor


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, in medie: 4.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Vaca si soricelul pe motor

Un joc extrem de amuzat cu 2 animale extrem de dragute. Va trebui sa formezi o echipa extrem de interesanta intre vacuta si soricel. Vacuta va trebui sa ajute soricelul care se afla intr-o roata sa ajunga cat mai departe.

Ce vei avea tu de facut? Munca ta va fi una extrem de usoara dar acelasi timp extrem de grea. Va trebui sa astepti momentul perfect pentru a lansa soricelul in cursa sa nebuna peste lanurile de porumbi, peste copaci, case, masini pietre si alte obstacole care ii vor aparea in drum micutului nostru.

Asteapta momentul potrivit pentr a efectua lansarea perfecta. Urmareste trambulina pentru a reusi sa il catapultezi pe micutul soricel cat mai departe, pentru a obtine un punctaj cat mai mare.

Nu este deloc greu. Insa daca nu vei allege momentul potrivit exista riscul extrem de mare ca soricelul sa parcurga foarte putini metrii de la locul din care a fost catapultat.

De asemenea, in momentul in care se aproprie de sol apasa click pe soricel iar acesta cu un ultimo effort se va zbate pentru a mai capata putina viteza si pentru a merge putin mai departe. Acea distanta, cat de mica, va fi importanta pentru ca va reprezenta puncte.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni:

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului. Apasa pe motor pentru a catapulta cat mai departe soricelul.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 8,606 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed