Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Spitalul de la ferma


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (15 voturi, in medie: 4.27 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Spitalul de la ferma

Cu siguranta esti un iubitor de animale si cu siguranta iti va placea ce ai de facut in acest joc. Un joc extrem de dragut si de interesant in care va trebui sa tratezi absolut toate animalele care vor veni la tine la ferma.

In primul rand va veni o pisicuta pe care va trebui sa o ingrijesti. Mergi la ultimul cabinet din stanga,cel care are lupa pe usa si trateaz-o. Scaneaza-i tot copul cu ajutorul lupei pentru a gasi ghimpele. Dupa ce vei reusi sa scoti acel ghimpe, va trebui sa duci pisicuta la cabinetul urmator unde va trebui sa scoti cu ajutoul pensetei, ghimpele care se afla in spate. Dupa ce vei reusi acest lucru vei primi banuti, iar pisicuta va pleca fericita de la ferma. De asemenea vei debloca alte 2 cabinete.

Insa intre timp a ajuns magarul care are probleme foarte mari cu glenzele si copitele. Mergi la cabinetul aferent problemei lui pentru a-l trata. Fiecare animal va trebui sa il tratezi la cele 2 cabinete care i se vor potrivii. Dupa magar, va veni si vacuta care va avea probleme de sanatate.

Va trebui sa ai grija de ele ca si cum ar fi fratiorul tau. Deci ai grija cum vei avea grija de ele.

Instructiuni:

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului. Ajuta-te de instructiuni pentru a reusi sa insanatosesti animalutele!

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 20,858 ori!


Game Categories

Comments Closed