Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Simon in Tara Minunilor


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Simon in Tara Minunilor

Ai mai vazut un calut atat de dragut? Ajuta-l sa nu fie ranit. Evita toate obstacolele si ajuta-l sa ajunga la sfarsitul cursei in siguranta. Ai grija sa nu te accidentezi de fiecare data la fiecare saritura.

Este un joc extrem de interesant cu un calut extreme de simpatic care trebuie sa adune de pe traseu cat mai multe puncte si sa evite obstacolele cum ar fi gropi, pietre si lemne. Crezi ca poti face acest lucru pentru micutul si dragutul Simon?

Cu siguranta visul nostru al tuturor cand suntem mici este sa calarim un calut sau sa avem propriul nostru ponei acasa. Il poti avea chiar acum in acest joc cu cai. Bucura-te de aventura alaturi de calutul Simon. Totusi, vei avea o mare responsabilitate. Nu cred ca ne dorim ca micutul nostru ajutor sa se loveasca sau sa pateasca vreo chestie asemanatoare. Asa ca incearca cat de mult posibil sa eviti obstacolele de apar pe drum.

Demontreaza-ti abilitatile de calaret in aceste jocuri cu cai extreme de interesante care iti alunga plictiseala si in care te poti distra si amuza extrem de mult. Mult success si ai grija ca Simon sa ajunga in siguranta la destinatie!

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni:

Foloseste mouse-ul.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 1,215 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed