Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Recolteaza impreuna cu Puru


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, in medie: 5.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Recolteaza impreuna cu Puru

Un joc extrem de frumos in care va trebui sa recoltezi cat mai multe legume de pe plansa cu ajutorul unu dovleac extrem de simpatic care tine in mana o furca pe nume Puru.

Cum vei face acest lucru? Extrem de usor. Trage cu ajutorul mouse-ului de Puru si lanseaza-l in mijlocul legumelor pentru a recolta cat mai multe legume.

Insa sigura problema este ca Puru va recolta doar legumele care sunt de acelasi fel. Incearca sa il arunci pe Puru in locul in care sunt cat mai multe legume din acceasi categorie. Spre exemplu, daca il vei arunca pe Puru intr-un anumit loc si el va pica pe un cartof care este izolat de ceilalti, el va recolta decat acel cartof.

Deci cel mai avantajos lucru este sa il arunci pe Puru acolo unde sunt cat mai multe legume, Cu atat mai multe legume, cu atat mai mare va fi recolta stransa de micul dovleac. Stabileste forta cu care vrei sa il arunci pentru a fi dovleacul potrivit la momentul potrivit. Intre timp din partea de jos a plansei vor mai aparea legume. Deci doar de tine depinde cat de mult vei reusi sa recoltezi.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni:

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului. Incearca sa recoltezi cat mai multe legume.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 2,305 ori!


Game Categories

Comments Closed