Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Provocarea de la ferma


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Provocarea de la ferma

Un joc extrem de interesant in care tu vei avea o slujba extrem de usoara, sa elimini toate legumele de pe plansa. Este extrem de asemanator cu jocul tetris din copilarie, deci cu siguranta iti va placea.

Va trebui sa strangi cel putin 3 legume de acelasi fel pentru a le putea face sa dispara. Pentru a face legumele sa dispara, va trebui pur si simplu sa apesi click pe legume. Insa nu uita, trebuie sa fie trei legume din acceasi categorie. De exemplu, gasesti 3 rosii. Apasa click pe una dintre acele rosii din acel calup de 3 legume pentru a le face sa dispara.

Intre timp de jos vor tot aparea legume care iti vor face munca mai grea. De asemenea va fi o oita care te va ajuta sa scapi mai repede de legume. Din cand in cand ea va trece pe plansa in viteza extrem de mare si va incerca sa manance legumele care se afla in acea zona. In momentul in care din partea de sus vor pica, oi,gaini, porci , acelea iti vor mari punctajul. Insa va trebui sa reusesti sa strangi 3 legume de acelasi fel iar aceste animale vor disparea o data cu el.

De asemenea la inceputul jocului vei putea selecta personajul care iti doresti sa fi. Vei putea fi fata sau baiat. Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni:

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 2,868 ori!


Game Categories

Comments Closed