Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Prinde porcul


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (14 voturi, in medie: 4.50 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Prinde porcul

Descriere

Esti pregatit sa iti demonstrezi calitatile de fermier? Cat de repede poti alerga? Crezi ca poti prinde porcii inainte de terminarea timpului?

In acest joc trebuie sa prinzi porcul! Primul lucru pe care tu va trebui sa il faci este acela de a prinde 10 porci in doar un singur minut! Testeaza-ti abilitatile de atlet si perspicacitatea. In cazul in care vei reusi sa ii aduni pe toti cei 10 porci inainte de sfarsirea timpului alocat, vei primii un bonus!

Distreaza-te si amuza-te in aceste jocuri cu ferme. Nu a putut fi niciodata mai usor. Doar nu vrei sa ingrasi porcul de Craciun, asa-i? Acum ai ocazia sa il prinzi si sa il trimiti in cocina, acolo unde ii este locul! Ajuta-l pe prietenul nostru sa isi recupereze porcii care au reusit sa scape si sunt acum pe camp!

Incearca metodele cat mai usoare, acelea fiind de a le taia calea. Ai grija la porcii care au deasupra lor un desen cu fermierul care alearga dupa ei. Incearca sa ii prinzi cat mai repede deoarece acei porci iti ofera o viteza mai mare de deplasare, iar munca ta va deveni mult mai usoara! Vei reusi sa iti indeplinesti misiunea intr-un timp mult mai scurt decat cel alocat de joc.

Daca iti face placere sa joci jocuri cu ferme de animale, atunci pride porcul!

Instructiuni

Deplaseaza-te cu ajutorul tastelor sageti pentru a putea urmari porcul (stanga/dreapta/sus/jos). In momentul in care ii vei ajunge din urma apasa tasta SPATIU pentru ai prinde si ai trimite acolo unde le este locul!

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 26,616 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed