Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Pariuri la curse de cai


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, in medie: 5.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Pariuri la curse de cai

Esti un mic parior in devenire? Iti place sa fi un mic afacerist? Acum ai sansa sa iti dovedesti abilitatile de manager in aceste jocuri cu cai.

In primul rand, mergi la magazin si cumpara un cal pentru a putea concura cu el. Vei avea la dispozitie 40000$ pentru a face acest lucru. Desigur, acum ca este propriul tau cal si tu esti un mic afacerist nu il vei putea calarii tu in cursele cu cai.

De accea va trebui sa angajezi un jocheu. Selecteaza-l pe cel mai bun pentru a avea sanse cat mai mari sa castigi cursele. Insa ei vor trebui indrumari si sfaturi din partea cuiva. Si deigur cel mai important lucru de foarte mult antrenament. Va trebui sa angajezi un antrenor care va putea sa ii antreneze pe cei doi pentru a deveni cei mai buni.

Insa daca nu vei hrani calul, nu va putea alerga pe stomacul gol. Alege mancarea saptamanla pentru el pentru a-l putea mentine la un nivel ridicat. Din moment ce este un cal de curse, asta va insemna ca este foarte pretentios. Va trebui sa ii cumperi si un loc in care sa doarma, in timpul in care nu este la antrenamente sau curse.

Pentru a ajunge la curse vei avea nevoie de o masina. In momentul in care vei avea toate acestea poti merge sa concurezi. Selecteaza cursa in care vrei ca tu si calul tau sa participati. In timp ce te vei afla in loja patronilor vei putea paria pe calul tau o suma de bani!

Mult succes si distractie placuta in aceste jocuri cu cai.

Instructiuni:

Joaca acest joc cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 1,325 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed