Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

O zi la ferma


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 voturi, in medie: 4.71 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

O zi la ferma - Jocuri cu ferme

Descriere

Sarah a venit in vizita la bunica sa la ferma si trebuie sa indeplineasca activitatile zilnice la ferma pentru a pastra totul in ordine si a ajuta-o pe bunica sa sa fie totul in ordine.

Ce vei avea de facut? Va trebui sa indeplinesti toate activitatile zilnice fara a o supara pe bunicuta nosatra pentru ca aceasta se va supara foarte tare si jocul va lua sfarsit!

Va trebui sa fi extrem de atenta pentru ca vor aparea semne de exclamare in dreptul muncii pe care trebuie sa o faci. Vor fi activitati obisnuite ca la ferma, cum ar fi culesul perelor, curatarea copacilor de omizi, mulsul vacii sau multe alte activitati extrem de interesante si de relaxante.

Extrem de important este sa indeplinesti activitatile zilnice in ordinea in care bunicuta ti le va indica, pentru ca daca vei gresi o singura data si nu vei respecta ordinea jocul va lua sfarsit iar bunica se va supara foarte tare. Nu cred ca vrei sa o superi deoarece ea este o femeie foarte, foarte batrana si are probleme extrem de mari cu sanatatea.

Tocmai de aceea tu ai venit in vizita de la mare departare pentru a sta cu ea si a o ajuta la activitatile zilnice, deoarece ea nu mai este in stare sa le faca in aceste jocuri cu ferme.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Acest joc se joaca doar cu ajutorul mouse-ului. Indeplineste sarcinile zilnice indicate de bunica.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 17,968 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed