Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Marea evadare


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, in medie: 3.33 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Marea evadare - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc extrem de palpitant si de frumos in care va trebui sa iti demonstezi abilitatile de mic “fugar” . Va trebui sa te strecori cat mai bine pentru a putea fugi cat mai departe cu vacuta care s-a hotarat sa plece de la ferma.

Ce vei avea de facut? Va trebui sa ghidezi vacuta astfel incat sa nu fie prinsa si adusa din nou la ferma. Acest joc se joaca pe nivele, fiecare nivel devenind din ce in ce mai greu. Va trebui sa te incadrezi in timp pentru a termina nivelul. Va fi foarte greu totusi deoarece te vei intalnii cu extrem de multe obstacole pe parcursul jocului.

Va trebui sa colectezi mancarea de pe parcursul traseului pentru a-i oferi vacutei mai multa energie si viteza. Evita fermierii pentru ca acestia te vor prinde si te vor duce inapoi la ferma. De asemenea cainii nu vor avea de gand sa te ajute ci vor fi acolo sa te incurce. Ei te vor prinde si te vor incoltii pana cand stapanii tai vor venii.

Sari peste toate obstacolele care iti ies in cale sau ascunde-te dupa butoaie pentru a putea trece neobservata de cei care vor sa te prinda. Insa nu uita, acest joc din categoria jocuri cu ferme se joaca pe timp si ai foarte putin timp la dispozitie pentru a evada.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Te deplasezi cu ajutorul tastelor sageti “stanga, dreapta”, iar cu ajutorul tastelor sageti “sus,jos” sari sau te apleci pentru a scapa de inamici.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 4,416 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed