Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Lupul la ferma


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, in medie: 5.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Lupul la ferma

Un joc extrem de amuzant in care te vei distra cu siguranta. Un joc din categoria jocuri cu ferme in care lupul viclean face o mica vizita la ferma pentru a strange cat mai multa hrana.

Va trebui sa strangi cat mai multe oi si mere fara a fi vazut de catre ciobanii care stau sa le pazeasca. Acestia vor avea pusti la ei, iar in momentul in care te vor vedea vor incepe sa traga dupa tine. Va trebui sa te misti extrem de repede si extrem de precauta, fara a fi vazut. Mergi in tarcul oilor si aduna toate oile in sacul pe care il ai in spate. Asteapta momentul potrivit pentru a fugi fara a fi vazut.

Va trebui sa te intorci in cercul din care ai plecat pe cel mai scurt drum fara a fi vazut de catre fermier pentru a putea scapa teafar si nevatamat. In momentul in care vei avea merele si oile in spate te vei deplasa mai greu, nu vei mai fi la fel de agil.

Culege de pe plansa semnul albastru. Acesta va anestezia fermierul si vei putea merge linistit fara nici un fel de grija pentru o perioada. Strange cat mai multe puncte si cucereste plansa.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni:

Te deplasezi cu ajutorul mouse-ului pe plansa. Incearca sa treci nevazut de fermieri.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 4,321 ori!


Game Categories

Comments Closed