Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Lisa si calul ei Bandit


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Lisa si calul ei Bandit

In acest joc ne vom intalni cu o domnisoara extrem de draguta pe nume Lisa si cel mai bun ei prieten, Bandit. Va trebui sa ii ajuti sa parcurga traseul cu obstacole.

Pentru asta vei avea la dispozitie doar 3 vieti. Trebuie sa fi foarte atent pentru a reusi sa sari peste toate obstacolele. Alege din timp momentul protrivit pentru a sari peste obstacole si asigura-te ca nu esti prea aproape de obstacol. In cazul in care vei lovi obstacoul-acesta va consta intr-un lemn- vei pierde o viata.

Acest joc se joaca pe nivele. De asemenea la randul lor, aceste nivele vor avea un grad de dificultate pe parcursul jocului. Urmareste traseul din partea de sus a plansei si vezi in ce zona te afli. Zonele sunt delimitate prin culori, care devin din ce in ce mai stridente.

In momentul in care te vei apropria de culoarea visinie, va insemna ca esti cat mai aproape de linia de sfarsit al nivelului, insa in acelasi timp culoarea visinie reprezinta si cel mai inalt grad de dificultate de pe parcursul jocului.

Nu te grabi, deoarece acest joc nu se joaca pe timp, asigura-te doar ca Lisa si calul ei Bandit vor ajunge teferi la destinatie si tu vei avea cat mai multe vieti disponibile pentru a putea castiga jocul.

Mult succes si distractie placuta pe JocuriCuFerme.com, sectiunea jocuri cu cai!

Instructiuni:

Jocul se joaca cu ajutorul tastei sagati „dreapta”- aceasta tasta te va ajuta sa ai o viteza cat mai mare, pe tasta sageata „stanga” te vei opri, iar cu ajutorul tastei „Spatiu” vei sari peste obstacole.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 1,145 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed