Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Iepurasul flamand


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, in medie: 4.40 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Iepurasul flamand - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc extrem de amuzant si extrem de dragut din categoria jocuri cu ferme de animale, in care iepurasul flamad a venit la furat de morcovi.

Ce vei avea tu de facut? Va trebui sa pazesti plantatia astfel incat ca iepurasul sa nu fure nici un morcov. Va trebui sa tragi cu diferite legume dupa el pentru al nimeri. Vor fi multiple gauri din care mititelul va aparea, iar tu va trebui sa te aiguri ca va pleca cu burtica goala de pe plantatia ta.

Vei avea ca si ghid de referinta o tinta cu ajutorul careia vei reusi sa nimeresti mai usor iepurele. Acest joc se joaca pe multpile nivele, iar in fiecare nivel trebuie sa acumulezi un anumit numar de puncte pentru a-l putea trece.

Desigur, jocul se va juca si pe timp deci va trebui sa reusesti sa completezi runda intr-un anumit timp pentru a putea trece nivelul si pentru a putea obtine un punctaj cat mai mare.

Nu trebuie sa iti fie mila de mititel deoarece acesta a venit la furat si te va lasa fara recolta iar tu nu vei mai avea ce sa pui deoparte pentru la iarna. Gandeste-te mai intai la binele tau si dupa aceea la binele iepurasului.

Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa tragi cu legume dupa el pentru a-l putea gonii de pe plantatie.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Acest joc se joaca doar cu ajutorul mouse-ului. Tinteste iepurasul cu legumele. Urmareste gaura din care ar putea sa iasa.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 14,082 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed