Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Gradina magica


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (11 voturi, in medie: 3.91 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Gradina magica

Descriere

Un joc din categoria jocuri cu ferme in care tu va trebui sa fi un fermier extraordinar de bun si sa iti pui la contributie toata calitatile tale excelente pentru a planta si recolta diferite legume sau de ce nu pentru a reusi sa deschizi o florarie.

Esti o iubitoare foarte mare a florilor? Atunci acest joc este unul extremde bun pentru tine. Va trebui sa plantezi si sa cresti flori pentru a-ti transforma gradina intr-un paradis mirific.

Ce vei avea de facut? Va trebui sa rasfoiesti cartea de sus din dreapta a ecranului pentru a alege ceea ce doresti sa plantezi. Ai o multitudine de optiuni la dispozitie. Poti planta legume, fructe sau chiar si flori carnivore. Totul depinde de tine. Vei avea la dispozitie 6 ghivece de flori, deci poti planta cate o seminta din fiecare categorie.

Va trebui sa ai si grija de ele ca acestea sa creasca. Cum vei face asta? Extrem de usor. Asigura-le necesarul de apa zilnic pentru a creste cat mai mari si cat mai frumoase.Cum le vei asigura necesarul de apa? In partea de stanga sus ai o stropitoare. Cu ajutorul acesteia le vei putea uda.

De asemenea foloseste si ingrasamant pentru a le creste cat mai repede, economisind extrem de mult timp. Intre timp catelusul iti va veghea munca. La sfarsit fa o poza gradinii tale magice.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 22,698 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed