Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Fermierul


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, in medie: 5.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Fermierul - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc din categoria jocuri cu ferme in care tu va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa te folosesti de toate abilitatile si cunostiintele dobandite pentru a aduce profit fermei tale si desigur, pentru a reusi sa o extinzi.

Pentru a incepe acest joc trebuie sa iti alegi un nume. Nu poti fi un fermier fara nume. Va trebui sa iti cladesti o reputatie puternica iar oamenii iti vor stii numele.

Va trebui sa plantezi zi de zi diferite fructe sau legume. Semintele trebuiesc cumparate de la magazin pentru a putea fi plantate. Desigur, va trebui sa si ai grija de ele, sa le asiguri necesarul de apa, sa le pui ingrasamant si toate cele necesare pentru a creste cat mai mari. Dupa ce vor creste va trebui sa le vinzi pentru a obtine profit si pentru a putea cumpara alte produse pentru a planta alte seminte.

Va trebui sa colectezi de asemenea si ouale pe care gainile tale le vor face zi de zi. La sfarsitul zilei va trebui sa vinzi toata recolta pentru a obtine cat mai multi bani. Vei putea cumpara seminte pentru a putea planta din nou a doua zi si pentru a putea lua munca de la capat. La sfarsitul zilei apasa End Day.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 4,197 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed