Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Fermierul Youda 3: Sezoanele


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (359 voturi, in medie: 4.51 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

 

Youda Farmer 3: Seasons

Descriere

In Fermierul Youda 3: Sezoane, marele Sef a disparut de mult si ferma merge, in sfarsit bine. Toate bune si frumoase pana cand, intr-o noapte furtunoasa de iarna, dezastrul isi face aparitia
si astfel ferma ta este aproape distrusa. Inca o data te afli in fata provocarii dificile de a reconstrui satul si ferma.

Trebuind sa faci fata iernii dificile, primaverii in care gandacii iau cu asalt ferma, verii fierbinti si a toamnei furtunoase, partea a 3-a a jocului cu ferme Fermierul Youda te va pune la grea incercare. Partea buna este ca jocul aduce multe imbunatatiri care te vor ajuta in aceste timpuri dificile.

Construieste noi ferme si magazine. Ocupa-te de comenzile “la pachet” de la restaurant si cumpara noi utilaje pentru a imbunatati fluxul de lucru. Construieste-ti propriul hotel si serveste-ti clientii cu cele mai bune mancaruri. Demonstreaza-ti abilitatile de fermier in 6 jocuri diferite pe durata Targului de la Tara care se desfasoara anual!

Instructiuni

Trece prin 4 sezoane frumoase dar dificile trebuind sa infrunti dezastrele pe care le aduce asupra fermei si satului fiecare sezon in parte. Ai la dispozitie 8 tipuri noi de ferme si magazine, upgrade-uri, 20 de feluri de mancare diferite, 10 produse noi, restaurant, hotel, si altele!

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 118,227 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed