Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Fermierul Youda 2: Salveaza Satul


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (216 voturi, in medie: 4.54 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul
Youda Farmer 2: Save the Village

Descriere

Fermierul Youda 2: Salveaza Satul iti ofera o noua aventura la ferma! Marele Sef a distrus aproape totul si e datoria ta sa reconstruiesti tot ce a fost distrus. Castiga bani si investeste-i asa cum trebuie pentru ca Marele Sef va face tot ce ii sta in putinta pentru a isi pune in aplicare planul diabolic!

A trecut ceva vreme de cand ai lasat deoparte ferma si satul pentru o bine meritata vacanta insorita pana cand intr-o zi cand primesti un telefon de la primar care te anunta ca un dezvoltator imobiliar fara scrupule numit “Marele Sef” a inceput sa dustruga livezi, grajduri si cladiri in tot satul si la ferma ta. Asa ceva nu este posibil! Nu ai decat un singur lucru de facut: trebuie sa te intorci la ferma cat mai repede si sa il opresti pe Marele Sef sa transforme frumusetea de pamant in garajuri pentru masini!

Instructiuni

Casiga suficienti bani pentru a iti reconstrui ferma. Colecteaza lemn si piatra pentru a reconstrui si upgrada fermele si magazinele. Planifica cele mai eficiente rute pentru a fi mereu cu un pas inaintea Marelui Sef. Pregateste noi feluri de mancare pentru livrare si foloseste noua carte de bucate pentru a iti rafina tacticile culinare. Poti primi cele mai multe medalii, peste 40 de medalii de aur in total! Poti sa joci nivelele de mai multe ori pentru a iti imbunatati performanta! Poti chiar sa iti personalizezi camioanele de livrare in 12 culori diferite! Pregateste-te pentru o noua aventura la ferma!

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 99,990 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed