Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Fermier in lumea a treia


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (20 voturi, in medie: 4.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

3rd World Farmer

Descriere

Ti-a placut sa iti petreci viata la ferma sau la tara la bunici? Daca da, acest joc iti va aduce minte de viata de la tara. Scopul acestui joc este acela de a-ti testa calitatile de fermier. Mult succes in aceste jocuri cu ferma micutule fermier!

Pentru inceput nu vei dispune de absolut nimic. Va trebuie sa plantezi pamantul pentru a aduna bani. Va trebui sa astepti sa treaca anul, dupa care vei putea strange recolta. Vei putea cumpara gaini, porci, vaci, chiar si elefanti. De asemenea va trebui sa contruiesti grajdiuri in care ele sa locuiasca si de asemenea fantani pentru a le asigura necesarul de apa.

Cumpara tractoare pentru a putea ara terenul mai usor si pentru a reusi sa faci un profit cat mai mare. Mica ta ferma se va extinde foarte repede. Poti contrui spitale, sediu de afaceri si multe altele.

Insa ai grija sa nu falimentezi ferma. Nu te grabi. Incearca sa aduni in primii ani cat mai multi bani posibili doar de pe urma legumelor, pentru ca daca te grabesti sa construiesti, nu vei mai avea nici un venit. Banca va veni si iti va lua toate cladirile construite, de asemenea animalele. Urmareste de fiecare cand plantezi, care leguma valoreaza mai mult, deoarece preturile se schimba in fiecare an.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 32,206 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed