Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma mea


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, in medie: 5.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Ferma mea - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc extrem de amuzant din categoria jocuri cu ferme in care tu va trebui sa iti aranjezi ferma in asa fel incat aceasta sa fie cat mai mult pe placul tau si de asemenea sa arata cu cea din poza care iti va fi aratata.

Va trebui sa iti aranjezi casa de la ferma pe care o detii in asa fel incat sa arate exact la fel cu cea din poza care iti va fi aratata inainte sa incepi jocul.

In partea din dreapta a plansei vei putea selecta pentru inceput tipul mesei. Vor exista mai multe modele insa tu va trebui sa o alegi pe cea care este si in poza. Urmeaza scaunele care vor trebui alese in acelasi mod.

Desigur, masa va trebui aranjata pentru ca dupa o zi de muncit la ferma, oamenii trebuie sa si serveasca masa. De accea tu va trebui s apui farfurii, tacamuri si trebuie sa alegi si un d├ęcor pentru un ambient cat mai placut al familiei. Deci totul depinde de tine. Nu este deloc greu si de asemenea ai ocazia sa iti pui imaginatia la contributie. Dupa ce ai realizat toate astea, fotografiaza capodopera ta si imparte aceste fotografii cu alti prieteni.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 3,437 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed