Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma de lubenite


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (16 voturi, in medie: 4.31 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Ferma de lubenite

Descriere

Cu siguranta esti si tu un impatimit al pepenului verde! Acum ai sansa unica sa iti creezi propria ta ferma de lubenita.

Pentru inceput va trebui sa sapi pentru a putea sadi semintele, dupa aceea pune pamantul sapat peste seminte. Ai grija sa le asiguri suplimentul necesar de apa pentru a putea creste cat mai repede cu putinta. Tot ce va trebui sa faci acum este sa astepti ca aceastia sa creasca.

Credeai ca este asa de usor? Trebuia sa fie cineva care sa strice toate planurile. Ai grija ca harciogii sa nu iti manance recolta! Loveste-I cu ciocanul in cap!

Dar nu uita! Aceste jocuri cu ferme se joaca pe timp. Cu banii acumulati din lovirea animalelor care dau tarcoale recoltei tale poti cumpara un nor de ploaie care va grabi cresterea plantatiei tale. Acesti bani vor aparea in partea de sus a ecranului. De asemenea, poti cumpara un ciocan special care sa grabeasca disparitia harciogilor.

Fi precauta tot timpul si urmareste pasii cu mare atentie pentru ca s-ar putea sa nu te incadrezi in timp. Grabeste-te pentru ca nu cred ca ai vrea sa iti lasi prietenul cu roaba goala in drum. Nu cred ca vrei sa plece dezamagit din fata recoltei tale. De asemenea vei fi incantata de prietenul tau care iti va canta multe melodii frumoase la chitara. Bafta si mult noroc!

Instructiuni

Joaca jocul doar cu ajutorul mouse-ului. Asigura-te ca urmezi instructiunile, deoarece nu cred ca iti doresti sa te incadrezi in timp.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 24,539 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed