Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma de gaini


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (40 voturi, in medie: 4.68 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Ferma de gaini - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc extrem de frumos in care va trebui sa iti demostrezi abilitatile tale extraordinare de ingrijitor. Fi pregatit deoarece vei avea extrem de mult de munca la ferma. Pentru inceput vei avea la dispozitie 3 gaini pe care va trebui sa le ingrijesti.

Va trebui sa le hranesti, sa le schimbi asternutul, sa le oferi apa si sa ai grija de ele in cazul in care se vor imbolnavii. Vei avea la dispozitie de tot ceea ce ai nevoie.

Va trebui sa aduni ouale pe care acestea le vor face si sa le depozitezi in magazie. La un moment dat ziua se va sfarsi. Vei putea vinde ouale pe care le-ai strans in ziua respectiva iar cu banii obtinuti te vei putea extinde. Insa, va trebui sa cumperi si mancare, asternut si medicamente pentru ca acestea se vor termina. De asmenea vei putea cumpara si alte gaini si un cocos.

Vei putea sa ai parte si de pui de gaina in cazul in care vei cumpara un cocos si cele necesare pentru a obtine pui. La magazin vei avea parte de toate detaliile necesare. Va trebui sa fi foarte rapid, in caz contrar vei pierde gaini la sfarsitul zilei in cazul in care nu ai indeplinit sarcinile necesare. Deci este foarte important sa le asiguri necesitatile zilnice.

Iti place sa joci jocuri cu ferme de gaini? Joaca “Ferma de gaini”! Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Acest joc se joaca doar cu ajutorul mouse-ului.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 46,320 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed