Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma de fructe


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, in medie: 4.50 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Ferma de fructe

Descrierea jocului

Esti un pasionat al agriculturii? Iti plac foarte mult fructele? Acum ai sansa sa iti construieste propria ta ferma de fructe. Devino un adevarat fermier!

Pentru inceput urmeaza instructiunile. Selecteaza primul nivel al fermei tale. Va fi una foarte mica insa va depinde doar de tine cat de mare va devenii. Planteaza pentru inceput mere, asteapta sa creasca iar dupa accea cultivale!

Ara terenul pentru a putea planta din nou. Vinde produsele recoltate pentru a putea transforma ferma ta intr-o ferma medie. Repeta toti acesti pasii iar pe masura ce inaintezi in nivel, vei putea recolta diferite fructe. Mareste-ti personalul pe care il ai angajat la ferma pentru a putea recolta mai repede si a putea inainta din ce in ce mai repede in nivel.

Pastreaza-ti ferma la un standard ridicat pentru a te putea dezvolta. Demonsteaza-ti calitatile tale extraordinare de mini-fermier in aceste jocuri cu ferme.

Tot in acelasi timp, ai grija sa ingrijesti plantele. Uda-le de fiecare data pentru a beneficia de suplimentul necesar de apa. Mergi la magazin pentru a achizitiona semintele necesare unei noi runde de plantat.

Crezi ca te vei descurca? Un joc care iti da dezvolta abilitatile necesare de un adevarat inteprinzator. Mult succes si distractie placuta in sansa ta de a-ti arata si demonstra calitatiile de fermier virtual!

Instructiuni

Joaca cu ajutorul mouse-ului, urmareste instructiunile necesare pentru a planta, uda, ara. De asemenea pentru a marii personalul si de a vinde produsele recoltate pentru a putea trece la nivelul urmator.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 10,860 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed