Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma de ciuperci


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, in medie: 4.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Ferma de ciuperci - Jocuri cu ferme

Descriere

Un joc extrem de interesant de strategie din categoria jocuri cu ferme de legume in care trebuie sa iti demonstrezi abilitatile de a face o fortareata din propria ta ferma pentru a o proteja cat mai bine pentru un timp cat mai indelungat.

In primul rand va trebui sa pui ciuperci verzi care le vei cumpara cu 100$ de pe bara de jos a plansei, iar in acest fel vei reusi sa elimini inamicii care vin. Insa jocul in timp ce inainteaza, creste si dificultatea jocului iar inamicii vor devenii din ce in ce mai rapizi si mai greu de eliminat.

Planteaza cat mai multe ciuperci de aparare in functie de banii pe care i-ai acumulat pentru a putea sa iti aperi ferma cat mai bine. Pune ciuperci cat mai scumpe pentru a o putea apara cat mai bine si pentru a-i oferi o protectie cat mai buna deoarece inamicii devin din ce in ce mai rapizi si mai greu de invins.

Incearca sa contruieste o adevarata fortareata astfel incat sa protejezi cat mai bine ferma de ciuperci. Totul va depinde de tine, nu lasa pradatorii ca servii sau acele oua cu pui sa iti invadeze teritoriul. Trebuie sa ai grija sa pastrezi ferma intacta in aceste jocuri cu ferme.

Instructiuni

Acest joc cu ferme se joaca doar cu ajutorul mouse-ului. Planteaza ciupercile in asa fel incat sa protejezi ferma cat mai bine.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 8,356 ori!


Game Categories

Comments Closed