Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Ferma cu Monstri


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (208 voturi, in medie: 4.19 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul
The Monster Farm

Descriere

“Ferma cu Monstri” este un joc cu ferme intuitiv si antrenant cu o poveste care se invarte in jurul unui inger care a pierdut ferma in favoarea monstrilor. Ea are nevoie de ajutor la plantat si la gasit monstri. In schimb iti va oferi sacul cu aur care exista undeavc la ferma.

Dar iata povestea chiar de la inger…

“Bine ai venit la Ferma Cu Monstri. Eu sunt Mia, un inger iar aceasta a fost ferma mea pana cand monstrii au preluat-o. Sunt foarte bucuroasa ca esti aici sa ma ajuti cu treburile de la ferma si ca sa alung monstrii. Te voi lasa sa pastrezi sacul cu aur pe care este posibil sa il gasesti undeva la ferma. Dar ai grija, sunt monstri peste tot. Daca se intampla sa calci peste vreunul dintre ei, este posibil sa pieresti. Am puterea sa iti dau 3 vieti dar dupa asta esti pe cont propriu! Dupa ce vei gasi sacul cu monede de aur, identifica monstri si arata-mi-i mie.

Inainte sa incepi treaba la ferma, iti voi arata locatia monstrilor si floarea care iti va da puncte bonus precum si sacul cu aur. Tine minte locatiile lor bine!

Instructiuni

Apasa pe parcele alaturate pentru a le planta. Tine bine minte locatia sacului cu aur precum si cea a florii aurii. Tine minte si pozitiile monstrilor. Ai grija sa nu calci pe monstri.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 151,054 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed