Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Farm Frenzy 2


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (270 voturi, in medie: 4.55 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul
Farm Frenzy 2

Descriere

Farm Frenzy 2 este partea a doua a popularului joc Farm Frenzy dezvoltat de catre Alawar. Jocul a devenit un mare succes si ca urmare au aparut mai multe jocuri care fac parte din seria Farm Frenzy!

Farm Frenzy 2 iti permite sa fii un fermier virtual si sa iti dezvolti propria ferma. Poti juca jocul pe situl nostru sau chiar pe iPhone si iPad.

Daca e pentru prima oara cand joci un joc din seria Farm Frenzy, acest iti permite sa hranesti gaini, sa colectezi oua, sa cultivi legume si sa le vinzi la piata pentru a obtine bani pe care sa ii investesti apoi in cladiri noi, upgrade-uri si produse noi pe care sa le vinzi.

Poti produce 16 produse diferite, poti detine 12 cladiri, poti face 3 upgrade-uri la fiecare nivel, poti cumpara diverse produse din oras si poti obtine 19 premii!

Farm Frenzy 2 te va tine ocupat pe parcursul intregului sezon, chiar si dupa ce ai cules recolta! Daca iti place sa joci Farm Frezy 2, vei fi bucuros sa afli ca exista si Farm Frenzy 3 – un joc cu ferme pe care il poti juca pe situl nostru deasemenea!

Instructiuni

Citeste si urmeaza instructiunile din joc

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 152,618 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed