Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Evita ouale


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, in medie: 4.80 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Evita ouale

Descrierea jocului

Un joc extrem de frumos si de palpitant din categoria jocuri cu ferme in care va trebui sa iti pui la contributie abilitatile tale extraordinare si de asemenea rapiditatea ta in joc pentru a putea evita toate ouala care se indreapta spre tine.

Tu vei fi in acest joc un puisor mic si galbel care va fi atacat de sute de oua intr-un timp extrem de scurt. De fiecare data cand vei fi lovit vei pierde din viata. Pentru a putea castiga cat mai multa viata culege HP de pe plansa, iar acesta iti va oferi mai multa viata.

De asemenea pe parcursul jocului vei fi atacat de oua gigante, iar jocul se va desfasura intr-un ritm alarmant, sute de oua indrepatandu-se spre tine intr-un tim exprem de scurt. Incearca sa eviti toate ouala cu putiinta pentru a reusi sa treci mai departe.

Culege de pe plansa de asemnea BOMB, deoarece te va ajuta pe parcursul jocului. In momentul in care linia din dreapta va fi la maxim plina-asta insemnand ca ai cules suficiente bombe- apasa pe tasta “Spatiu” iar aceasta va exploda ca o bomba nucleara in jurul puiului eliminand toate ouale de la acel moment de pe plansa.

Incearca sa eviti cat mai mult ouale de pe plansa pentru a rezista cat mai mult si a aduna un punctaj cat mai mare.

Mult succes si distractie placuta.

Instructiuni

Te deplasezi cu ajutorul tastelor sageti “stanga,dreapta,sus,jos” iar cu ajutorul tastei “Spatiu” vor exploda toate bombele de pe plansa.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 5,533 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed