Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Dora salveaza ferma


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, in medie: 3.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Dora salveaza ferma

Un joc extrem de amuzant in care va trebui sa o ajuti pe Dora sa indeplineasca sarcinile zilnice de la ferma. Vacuta o va rug ape Dora sa o ajute cu treburile la ferma deoarece ea este foarte obosita si nu se mai descurca singura. Ceea ce va avea Dora de facut va fi ceva extrem de usor, deoarece ea va trebui sa prinda ouale intr-un cos. Acele oua vor fi facuta de catre gaini, iar tu va trebui sa le prinzi pentru ca acestea sa nu pice pe jos.

Va trebui sa te deplasezi de-a lungul gainilor cu acel cos in mana sis a urmaresti de fiecare data cand gaina va oua. Primul nivel va fi unul extrem de usor deoarece ouale vor pica mai rar si incet. Va trebui sa colectezi doar cinic oua.

Insa pe masura ce inaintezi ca si nivel, munca ta va deveni din ce in ce mai grea in aceste jocuri cu ferme. Vei avea mai multe gaini in grija ta, iar ouale vor pica mult mai repede si mult mai des ca pana acum. Deci va trebui sa fi extrem de abila pentru a nu scapa nici un ou pe jos pentru ca atunci jocul se va sfarsi pentru tine.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni:

Acest joc se joaca cu ajutorul mouse-ului. Deplaseaza-te de-a lungul gainilor cu cosul in mana si incearca sa prinzi cat mai multe oua.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 2,424 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed