Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Detonatorul de bombe


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Detonatorul de bombe

Esti un pasionat al bombelor? Te-ai saturat de toata munca de la ferma in aceste jocuri cu ferme? Acum ai ocazia sa arunci toate animalele in aer! Distreaza-te si razbuna-te pe toata munca de o faci de fiecare data.

Munca ta va fi una extrem de usoara. Va trebui sa aruci bombele in asa fel incat sa ajunga in dreptul animalelor pentru ca acestea sa poata exploda. Bomba explodeaza in 4 secunde din momentul in care a fost arucanta. In cazul in care nu ai reusit o aruncare extrem de buna, incearca sa te ajuti de alta bomba pentru a o duce pe cealalta mai aproape de animal.

Vor fi trasee extrem de grele si de complicate iar tu va trebui sa te gandesti la cel mai bun traseu si mai usor pentru a putea arunca animalele in aer.

Stabileste-te forta cu care vrei sa arunci deoarece asta va reprezenta un lucru extrem de important in acest joc. Cu ajutorul mouse-ului plimba-te pe sageata pentru a stabili forta cu care vrei sa arunci. Cateodata este bine sa arunci cu forta, insa de multe ori acest lucru te va pune in dificultate si nu va fi un avantaj extrem de mare pentru tine. Deci gandeste-te bine inainte sa arunci.

Mult succes si distractie placuta!

Instructiuni:

Se va juca jocul doar cu ajutorul mouse-ului. Stabileste forta cu care doresti sa arunci, tinteste si arunca!

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 1,295 ori!


Game Categories

Comments Closed