Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Curse de cai


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Curse de cai

Esti un impatimit al curselor de cai? Acum ai sansa sa iti demonstrezi abilitatile in aceste curse de cai. Cu totii iubim animalele, iar acum ai sansa sa fi un jocheu adevarat si sa participi in curse cu cai.

Pe parcursul jocului vor fi 4 nivele care vor fi din ce in ce mai grele. Daca prima cursa este aproape in linie dreapta, lucrurile se vor schimba dupa fiecare cursa. Vei ajunge sa participi si pe un traseu in forma de spirala.

Sari peste obstacole alaturi de calul cu care participi. Nu rata obstacolele, deoarece daca te vei impiedica, calul tau va pierde din putere si viteza si va fi depasit de concurenti. De asemenea incearca sa eviti adversarii si sa nu te ciocnesti de ei, deoarece vei pierde din vigoare, iar calul tau va incetinii.

Calculeaza-ti cu mare atentie pasii si alege momentul potrivit in care sa sari peste obstacole. In partea din dreapta jos iti va aparea puterea de care dispune calul, starea copitelor, viteza cu care parcurgi acest traseu. Incearca sa ii oferi putin de vigoare calului apasan tasta space. Ce mai astepti? Disteaza-te alaturi de noi in aceste jocuri cu cai. Acum e sansa ta sa iti demonstrezi abilitatile de mic jocheu online.

Instructiuni:

Te deplasezi cu ajutorul tastelor sageti ( stanga, dreapta) cu ajutorul tastei sageti „sus” vei prinde o viteza mai mare. Sari peste obstacole cu ajutorul tastei „Ctrl”. Ofera`i vigoare si viteza mai mare calului apasand tasta „Spatiu”.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 880 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed