Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Calul naravas


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Calul naravas

Ne reintalnim cu un joc extrem de interesant care iti va pune la incercare abilitatile de calarat. Acest joc face parte din categoria jocuri cu cai si este un joc foarte usor de jucat.

Tot ce ai de facut este sa parcuri traseul si sa strangi punctele roz de pe plansa. Te vei intalni cu obstacole, va trebui sa eviti pericole, de multe ori punctele vor fi la un nivel foarte ridicat. Tu trebuie sa te asiguri ca tu si calul tau veti avea viteza necesara pentru a putea ajunge sa colectezi punctele.

Desigur, calul tau va si obosi, deci ai mare grija cum ii dozezi efortul. Totul depinde doar de tine. Incearca sa eviti obstacolele sarind peste ele, doar asa vei reusi sa iti pastrezi calul la un standard ridicat si de asemnea sa il pastrezi odihnit.

Ai la dispozitie doar 5 puncte de energie, cum ar fi vietile. Daca din pacate lovesti calul de 5 ori, jocul se va sfarsi pentru tine, iar aventura in acest joc se va termina.

In partea din dreapta sus a plansei, vei putea sa verifi cate puncte ai. De asemnea la sfarsitul jocului daca vei fi multumit de jocul tau, adauga-ti numele si provoaca un prieten sa il depaseasca.

Instructiuni:

Cu ajutorul tastei sageata dreapta calul tau va prinde viteza mai mare, iar cu ajutorul tastei sageti „sus” vei putea sa sari peste obstacole.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 844 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed