Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Calul castaniu


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Jocul nu are nota. Da-i tu!)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Calul castaniu

O cursa cu obstacole in care va trebui sa iti ghidezi calutul castaniu pentru a ajunge la linia de sosire. Totul pare destul de usor, insa lucrurile se complica. Pe parcursul traseului te vei intalnii cu foarte multe obstacole.

Evita toate obstacolele pentru a pastra calul intr-o stare imaculata si de asemenea acesta ramanand teafar si nevatamat. Pe parcursul traseului va trebui sa eviti obstacole cum ar fi pietre, balti cu apa chiar si gropi!

De asemenea vor fi obstacole peste care va trebui sa sari. Sari peste toate lemnele picate pe parcursul traseului sau peste gardurile vii crescute de-a lungul drumului. Ai doar 3 vieti la dispozitie pentru a reusi acest lucru.

De cate ori vei lovi calul si nu vei reusi sa sari peste un obstacol acesta va pierde o viata. De asemenea si obsacolele care trebuiesc evitate iti vor lua cate o viata. Grabeste-te nu mai astepta. Demonsteaza-ti acum abilitatile de calaret si termina acest joc extrem de distractiv din categoria jocuri cu cai.

Traseul este unul destul de usor si suntem siguri ca tu vei reusi sa ajungi la linia de sosire.

Instructiuni:

Te deplasezi cu ajutorul tastelor sageti „stanga/dreapta/sus”. Pentru a te opri apasa tasta sageata „jos”. Pentru a sari sau evita obstacole apasa tasta „Spatiu”.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 739 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed