Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Albinuta si florile


1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (13 voturi, in medie: 4.00 din 5)
Loading...Loading...


Joaca jocul

Albinuta si florile

Descriere

Un joc care este perfect pentru fetite. Cu siguranta toata lumea iubeste florile pentru simplul fapt ca aduc un miros extrem de placut in orice imprejurime s-ar afla si de asemenea de multe ori reprezinta cadoul perfect.

Ce vei avea de facut in acest joc? Foarte simplu! Obiectivul tau va fi sa indrumi albinuta pe drumul cel bun pentru a putea poleniza florile si pentru a creea o imprejurime placuta din toate punctele de vedere.

Ajut-o pe micuta noastra albinuta sa se deplaseze printre gandacii care ar putea sa o incurce in intentia ei de a poleniza. Ai mare grija sa ne lovesti micutul nostru ajutor, pentru ca ea isi va pierde din puteri, iar sarcina ta ar fi din ce in ce mai grea iar datoria ta de a duce aceste jocuri de ferme la capat ar deveni din ce in ce mai imposibil. Dupa ce ai polenizat toate florile mergi repede la GO pentru a incepe nivelul urmator.

Acest joc se desfasoara pe timp, insa daca vei termina inainte de sfarsirea timpului vrei primii un punctaj bonus. Vei putea poleniza florile cu ajutorul mouse-lui- click stanga. In momentul in care vai ramane fara polen tot ce vei avea de facut va fi sa te deplasezi pe deasupra florilor iar acestea vor creste instantaneu.

Pe nivel ce reusesti sa inaintezi, jocul va deveni mai greu, gandacii fiind pozitionati in asa fel incat sa iti incurce cat mai mult treaba. Mult succes si multa distractie!

Instructiuni

Te deplasezi cu ajutorul mouse-ului, iar pe click stanga vei imprastia polenul necesar florilor.

Game Stats

Acest joc cu ferme a fost jucat de 16,902 ori!


Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

Comments Closed